Բաղադրություն
15-20 հ. սունկ
կանաչ սոխ և սամիթ
300 գ. հութի խաշած միս
200 գ. գազար (կորեական)
200 գ. պանիր
3 հ. խաշած կարտոֆիլ
3 հ. մարինացված վարունգ
մայոնեզ
Պատրաստման եղանակ
1. Ամենակարևորն ընտրեք ճիշտ տարա (երևի միջին չափի կաթսան ամենահարմարն է): Դնել սնկերը կաթսայի մեջ գլխիվայր:
2. Վրան մանր կտրտած կանաչ սոխ և սամիթ լցնել:
3. Այնուհետև մանր կտրտած, եփած կարտոֆիլ:
4. Մայոնեզ լցնել և սեղմելով հարթեցնել:
5. Հետո մարինացված վարունգը, կրկին մայոնեզ քսել:
6. Միսը, մայոնեզ:
7. Գազար, մայոնեզ, պանիր (քերած) :
8. Այնուհետև շուռ տալ կաթսան մեծ ափսեի մեջ և մատուցել:
0 comments:
Post a Comment