Խաչապուրի տապակի մեջ

Wednesday, October 10, 2012

  Բաղադրություն
Խմոր - 2 բ. ալյուր
          1/2 թ.գ.աղ
          1/2 թ.գ. սոդա
          200 գ. մածուն
Լցոն -  200 գ. սուլգունի պանիր
          150 գ. ֆետա պանիր
                                                                100 գ. կաթնաշոռ
                                                                 աղ, պղպեղ


Պատրաստման եղանակ
1. Խառնել չոր բաղադրիչները:
2. Ավելացնել մածունը, խառնել:
3. Քերիչով անցկացնել պանիրը և խառնել կաթնաշոռի հետ:
4. Պանրից փոքրիկ գնդեր պատրաստել:
5. Գրտնակով բացել խմորը, բաժանել հավասար մասերի:
6. Վերցնել 1 մասը, վրան պանրի գունդ դնել, ծածկել 2-րդ մասով, ամրացնել մատներով, որ լցոնը դուրս չգա, այնուհետև գրտնակել:
7. Տապակը դնել գազօջախի վրա, տաքացնել և խաչապուրիի 2 կողմերը 3-ական րոպե տապակել:

0 comments:

Post a Comment